Kategorija proizvoda

Dom > Proizvodi > Opterećenja i površinski Mount spajanja > Sadržaj

РФ коаксијални конектор на површини

РФ коаксијални конектор на површини

Кси'ан Схенгхао Елецтрониц Тецхнологи Цо, Лтд је један од најважнијих произвођача и добављача за уградњу рф коаксијалних конектора у Кини на високом нивоу, ми смо добри у производњи високофреквентних површинских монтажних рф коаксијалних конектора, добродошли за провјеру водича за конектор бнц за површински носач, димензије и Цртање ...

Tehničke karakteristike

Кси'ан Схенгхао Елецтрониц Тецхнологи Цо, Лтд је један од најважнијих произвођача и добављача за уградњу рф коаксијалних конектора у Кини на високом нивоу, ми смо добри у производњи високофреквентних површинских монтажних рф коаксијалних конектора, добродошли за провјеру водича за конектор бнц за површински носач, димензије и Цртање са нама.


Прикључни РФ коаксијални конектори на површини који нуди Схенгхао укључују: СМА, СМБ, МЦКС, ССМБ, други типови се могу добити на захтев.


Схенгхао Елецтрониц је један од врхунских произвођача и произвођача за утовар и монтажу на високом нивоу, ми смо добри у производњи високофреквентних површинских монтажних рф коаксијалних конектора, добродошли смо да проверимо водич и димензије носача и површинских конектора, димензије и цртеж са нама.

Hot Tags: Површински монтажни рф коаксијални конектор, Кина, произвођач, потрошни материјал, водич, димензије, цртеж, висока фреквенција
Srodni proizvodi